Reformkori elegancia a nagycenki Széchényi-örökség helyszínén

Minden hölgy álma, hogy egy valódi kastély kertjében mondja ki a boldogító igent! Mindazok számára, akik különleges esküvőhöz keresnek megfelelő helyszínt, ajánljuk a kastély kivételes szépségű parkját. Elegancia és letisztultság – ezek jellemzik leginkább a reformkori kastélyépületet.

Polgári szertartás helyszíne: Kastélypark
Az egykori tájkert platán- és tiszafái, a gyűjteményes kert tűlevelű fái és örökzöldjei által árasztott harmónia csodálatos hangulatot teremt az esküvői szertartásokhoz. Itt, szó szerint nem állnak falak a fantázia útjába. A helyszínt csak jó idő esetén tudjuk biztosítani.
A park bérleti díja: 100.000 Ft + áfa/óra

Esküvői fotózás a kastélyparkban

Az esküvői fotózás minden esetben előzetes bejelentkezés alapján történik, előre egyeztetett időpontban. A fotózást megelőzően legalább egy héttel szükséges a bejelentkezés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Esküvői fotózásra a kastélyparkban kerülhet sor az aktuális nyitvatartási időben.

Esküvői fotózás díja a kastélypark területén: 20.000 Ft+áfa/alkalom

Az esküvői fotózási szabályzat itt tekinthető meg.

Esküvővel, polgári szertartással kapcsolatos további kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Várjuk Önöket szeretettel Nagycenken!